Restriktioner ophæves: Marius Øltapper står parat til at feste igen

Det er netop meldt ud, at corona-restriktionerne ophører 1. februar, hvilket betyder at den lokale bar Marius Øltapper kan åbne dørene op igen.

Af Alexander Christiansen

Svend Erik Sørensen, indehaver af baren, er klar, og han glæder sig til, at de igen kan byde byens festglade mennesker indenfor indtil langt ud på natten.

”Vi er helt klar til at tage imod byens gæster, og vores medarbejderteam står parate til at feste igen hver fredag og lørdag som i gamle dage.”

Marius Øltapper i Adelgade er klar til den store genåbning. Foto: Alexander Christiansen

De seneste to års økonomiske problemer

De seneste to år har taget hårdt på branchen som helhed, og Marius Øltapper, ledelsen og medarbejderne kan være glade for, at Svend Erik har været i branchen i over 30 år. Og det er netop denne erfaring, der har gjort, at alle medarbejdere har kunnet beholde deres arbejde, og det er derfor velkendte ansigter, byens gæster kommer ned til.

Svend Eriks erfaring i branchen gør altså, at der ikke har været en permanent nedlukningstrussel, da der har været styr på økonomien.

Det betyder, at det har været muligt at holde styr på de skiftende indtægter efter to års skiftende restriktioner.

Marius Øltapper holder trods økonomisk nedgang stadig hovedet højt.

Det eneste skår i glæden ved den kommende genåbning er bekymringen for, at folk er påpasselige med at gå i byen, og at der vil være en manglende indtægt, da kompensationen forsvinder ved restriktionernes udgang.

Men Marius Øltapper er klar, og håber byens borgere er ligeså.