Spændt op til lir: Kalaset klar til koncert i Skanderborg

Kalaset bor i Stilling. Med hitsinglen Riv I Mit Hår er bandet blevet spillet vidt og bredt i radioen, og de har opnået at blive P3’s Uundgåelige. Nu er bandet klar til at indtage den danske livescene med højt energiniveau og sange med noget på hjerte. Første stop er Walthers Musikcafé i Skanderborg.

Af Kristian Bejder

Kalaset spiller på Walthers Musikcafé i Skanderborg d. 12. februar. Pressefoto

Den 1. februar forsvinder samtlige restriktioner i Danmark. Det er noget, der for alvor har fået smilene frem hos bandmedlemmerne i Kalaset. Kalaset består af 5 unge mennesker, som er bosat i Stilling. De kan nu endelig pakke koncertgrejet og drage på tour i Danmark.

”Vi glæder os afsindigt til at stå på scenen igen og for første gang i rigtig lang tid gøre det foran et stående publikum. Det bliver rigtig godt,” fortæller Morten Holm Ørsager, forsanger og guitarist i Kalaset.

Tredje stop på deres tour er på Walthers Musikcafe i Skanderborg d. 12. februar.
Skanderbrevet har forsøgt at få en kommentar fra folkene bag Walthers Musikcafe, men de stiller ikke op til noget før d. 31. januar. På deres hjemmeside kan man dog se, at de reklamerer for koncerten med Kalaset. 

Til de kommende koncerter lover bandet at give sig 100 procent.

”Vi elsker at spille live. Man kan forvente et højt energiniveau, sange med noget på hjerte og et band, som har givet alt, hvad de har i sig.”

I 2021 udgav bandet deres første single, Riv I Mit Hår, der blandt andet blev P3’s Uundgåelige. I det kommende år håber bandet at kunne fortsætte det gode arbejde.

”Vi drømmer selvfølgelig om, at vores kommende tour går rigtig godt og om en sommer fyldt med koncerter og festivaler. Derudover kan vi slet ikke vente med at dele mere af vores musik med folket,” fortæller Morten Holm Ørsager.

Selvom det er længe siden bandet har stået på en scene, har det givet muligheden for at blive klar til at spille live. 

”Hvis vi skal se det på den lyse side, har corona givet os en ret unik mulighed for at øve og forbedre os, inden vi for alvor træder frem på musikscenen.”